Ibiza in je achtertuin - Doe-het-zelf-tuinbank met beton cire!
Meubels · mei 26, 2021
Tover je achtertuin om tot een zomerse locatie met beton cire! Gemakkelijk eenvoudig aan te brengen, om een hele zomer van te genieten! Met beton cire van Beton cire Nederland realiseer je het in een handomdraai.

Meubels · oktober 31, 2020
Hoe eenvoudig maak je een eigen tafelblad met beton cire? Zelfs voor buiten geschikt! Lees meer..

Beton cire badkamer · september 23, 2020
Een hele mooie beton cire look in een prachtige badkamer - Esther schreef voor ons een blog over de verbouwing van haar badkamer met ons product!

DIY · juli 10, 2020
Beton cire op het toilet? Zelf doen! Creëer een prachtig eindresultaat!

DIY · juli 08, 2020
Van plan om je wand in een stoer jasje te steken? Met deze DIY wordt het gegarandeerd een succes!

Algemene tips · april 13, 2020
Beton cire of betonlook in je huis kan op verschillende plekken worden toegepast. Wij laten in dit artikel zien wat de meest voorkomende toepassingen zijn, hoe je het hier kunt toepassen, en wat de kosten zijn. Wist je dat beton cire in het toilet één van de meest populaire toepassingen is?

Algemene tips · april 13, 2020
Wat is een goede prijs voor beton cire per vierkante meter? En hoe weet ik wat de kwaliteit is? In dit artikel leggen we je uit wat de prijzen in de Nederlandse markt zijn, en hoe dit te vergelijken is met onze prijzen!

Algemene tips · februari 28, 2020
Welk beton cire product moet ik kiezen voor in de badkamer, of het toilet, of de vloer? Wat zijn de verschillen tussen de producten? En wat is de prijs? Wij leggen het in deze blog haarfijn uit!

Beton cire badkamer · december 13, 2019
Hoe bewerk je een badkamer meubel met beton cire? Karin Buitenhuis heeft met ons kant-en-klare beton cire product gewerkt, en vertelt hier over in haar blog. Hoe ze de beton cire heeft aangebracht en andere tips over haar prachtig ingerichte badkamer!

Beton cire aanrecht · januari 18, 2019
Altijd al gedroomd van een betonlook aanrecht? Met deze 5 tips kunt u het gemakkelijk zelf met beton cire. Maak van uw aanrecht een echte eye-catcher!

Meer weergeven