· 

DIY Project (buiten)tafel met beton cire!

Betonlook buitentafel grijs - Beton cire Nederland
Kleur: grijs 40%

Door Bouwina - Beauwonen

Wat leuk dat je er bent!

Ik heb, na het delen van een paar foto’s op Instagram, heel veel berichten gekregen met de vraag: “Waar komt die prachtige tafel vandaan?” Hierbij... zoals beloofd het stappenplan om je eigen Eyecatcher te maken.

 

Onze picknick tafel met bijbehorende bankjes waren nodig toe aan vervanging en daardoor gingen we op zoek naar ideeën om een mooie stoere look te creëren in de tuin.

Ik heb al eens de trap in de betonmineraal gezet en daardoor wel ervaring met het aanbrengen van dit soort substanties

Beton cire Nederland

We kwamen in contact met Beton cire Nederland en door de ruime keuze aan kleuren en het kant en klaar pakket waren wij snel overtuigd!

Kind kan de was doen!

 

Wel moet ik zeggen: heb je geen ervaring? Volg dan de workshop bij Beton cire Nederland, ze leren je precies hoe je het aan moet brengen en ze kunnen al je vragen beantwoorden.

Geschikte ondergrond

Wij hebben de poten van onze picknick tafel/ bankjes hergebruikt en opnieuw geschuurd en zwart geverfd. Je kan natuurlijk ook kiezen om het frame zelf te maken en kant en klare poten te kopen bij de bouwmarkt. Of je gebruikt een bestaande tafel! 

Het belangrijkste is dat de tafel stabiel en vlak is. 

 

Wil jij weten of je Beton Cire kan gebruiken op een bepaald materiaal of bestaande tafel etc. vraag dit dan gerust even na bij Beton cire Nederland. Beton Cire kan voor vele doeleinden gebruikt worden, waaronder: In badkamers, over tegels, wanden, vloeren, aanrecht en meubels.

Voordelen en inspiratie

Een hele grote tip! Je bespaart veel geld door dit zelf te doen, maar neem wel voldoende tijd neemt voor dit project! Wij hebben er best wel een aardige tijd over gedaan, omdat we dit in de uurtjes na werktijd deden en...

tussendoor kwam het blijde nieuws dat ik zwanger bleek te zijn! Dubbel feest en ondanks dat het veel werk is, is het heel erg leuk om te doen en... het eindresultaat is zeker iets om trots op te zijn!

 

Voor de mensen die mij al een tijdje volgen en mij dus al aardig kennen... Ik ben dol op het veranderen en stylen in huis en in onze tuin.

We hebben sinds enkele maanden dubbele deuren naar de tuin! Echt een Eyecatcher! Dit staat zo gaaf bij onze boomstamtafel met bankje en 3 stoelen in de woonkeuken.

 

Leuk bijkomend feitje is nu dat ik nu ook kan veranderen van eettafel, dus als ik de boomstamtafel even zat ben wissel ik de tafel met de Beton cire tafel met bankjes! 

 

Ideaal voor alle seizoenen. De Beton cire tafel met bankjes komt dus met regelmaat in ons huis te staan, als we er buiten geen gebruik van kunnen maken dan kan het alsnog binnen!

Stappenplan

Mocht je na het lezen van het stappenplan nog vragen hebben, stuur mij gerust een berichtje want ik wil mijn ervaring graag met je delen. 

Heb je vragen met betrekking op de Beton cire materialen stuur een berichtje of email naar Beton cire Nederland.

 

Nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie van dit project vinden? Laat je een berichtje achter onder de foto op Instagram of Facebook...

Mocht je nu overtuigd zijn om zelf ook aan de slag te gaan met Beton cire...

 

DOEN! En... heel veel plezier met je eigen DIY project! 

 

Liefs, Bouwina & Wynand.

Beton cire tafelblad buiten grijs 40% - Beton cire Nederland
Kleur: Grijs 40%

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Klaas (woensdag, 19 mei 2021 21:49)

    Ben geinteresseerd in het maken van een buitentafel met betonnen blad, en nu kwam ik dit tegen. Ik vraag me alleen af hoe beton cire zich buiten houdt? Kan dit gewoon alle seizoenen buiten staan? Bedankt alvast!