Beton cire op het aanrecht

TOVER UW KEUKEN GEMAKKELIJK OM MET STOERE BETONSTUCBeton cire aanrechtblad grijs - Beton cire Nederland
Beton cire aanrechtblad grijs - Beton cire Nederland

Een robuust aanrechtblad of keukenwand ; we zien het steeds vaker voorbij komen in de bekende woonbladen en klusprogramma’s. Een lichtgewicht beton cire aanrechtblad met een houten basis, een heel groot verschil in gewicht met een massief gestort beton blad.

 

Tips 

Maar hoe gaat dat precies in zijn werk, het zelf maken van een beton cire aanrecht? In deze blog hebben we 5 tips uitgelicht over beton cire op uw aanrecht, om u alvast een beetje op weg te kunnen helpen.

 

Workshop

Als u van plan bent om dit mooie DIY project zelf op te pakken dan raden wij altijd aan om van tevoren een workshop bij ons te volgen. Een kleine investering waar u zeker geen spijt van zulk krijgen ! Stel al uw projectgerichte vragen aan onze professional – zo kunt u goed voorbereid aan uw klus beginnen.

Product

Wilt u meteen aan de slag? Dat kan! Via onderstaande knop komt u direct op het meest geschikte product voor het aanrecht.

 

Workshop

Wilt u voor het aanbrengen liever eerst een workshop volgen? Verstandig! Meld u zich aan via onderstaande knop voor één van onze interactieve workshops op de maandagavond.

Advies

Heeft u liever eerst iemand van ons aan de lijn die u advies geeft over wat te doen? We staan u graag te woord! Het beste is als u ons belt of appt via onderstaande nummers!

  • Bellen: 0182-522555
  • WhatsApp: 06-46955408


5 tips beton cire aanrecht