· 

Beton cire kopen: wat is de prijs per m2?


Er zijn in de markt grote prijsverschillen als het gaat om beton look,  of beton cire producten. Let op: het gaat hier dus niet om het laten aanbrengen van beton cire.

 

Kwaliteit is één van de belangrijkste zaken bij de aankoop van beton cire. Maar tegelijkertijd wil je ook niet de hoofdprijs betalen voor jouw beton cire pakket. En hoe weet je dat het pakket compleet is, en je niet met hoge 'extra' kosten komt te zitten in een later stadium?

 

Wij leggen je in dit artikel uit waar je op moet letten door de prijzen van beton cire Nederland te vergelijken met de prijzen in de Nederlandse markt.


€50 per m2 voor een goed beton cire product is een te hoge prijs!


Maar hoe weet ik of ik een compleet pakket koop voor de juiste prijs?

Allereerst moet je er op letten dat het pakket wat je koopt compleet is. Vaak zitten zaken als gereedschap niet bij een pakket (bijvoorbeeld een flexibele spaan), maar je pakket moet in ieder geval bevatten: primer, beton cire, presealer en coating. Pas dan kun je met je pakket een volledige afwerking maken van je wand, vloer of werkblad.

 

Hoeveel lagen beton cire zitten er dan bij het pakket?

Er zijn beton cire pakketten waarbij maar 1 of 2 lagen beton cire kunnen worden aangebracht. Wij adviseren om, zeker bij intensief gebruikte toepassingen (douche, aanrechtblad, etc.) met minimaal 3 lagen beton cire te werken. Alsnog wordt de einddikte maar zo'n 2-3mm, maar je hebt wel een stevige basis.

 

Uiteindelijk zorgt de coating, die je in 2 of 3 keer (afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik) aanbrengt, voor de bescherming van je sterke eindproduct.

 

Waar kan ik wel 2 lagen beton cire aanbrengen?

Als je voor een decoratieve toepassing gaat, heb je genoeg aan 2 lagen beton cire. Denk hierbij aan een wand in de woonkamer (die niet wordt aangeraakt, gebruikt).


€37 per m2 voor een compleet beton cire pakket bij Beton cire Nederland!


We hebben net laten zien dat prijzen in de markt wel tot €50 per m2 zijn.

Maar wat krijg je bij Beton cire Nederland, en voor welke prijs?

Bij Beton cire Nederland hebben we voor elke toepassing een pakket. Wand, vloer, aanrecht, meubel of buiten? Voor elke toepassing hebben wij een speciaal pakket samengesteld. 

  • Beton cire Nederland: €37,- per m2 voor het meest complete pakket in onze webshop bij Beton cire Nederland, deze wordt voor intensieve toepassingen ingezet (badkamer, aanrechtblad, toepassingen waar water komt). Voor de wand hebben wij een eenvoudiger pakket, al vanaf €29,- per m2!
  • De markt: prijzen lopen uiteen van €30-€50 per m2. Let goed op of uw een compleet pakket koopt. Bij vele leveranciers ontbreekt bijvoorbeeld de waterkerende coating of de primer. Deze dienen los bij besteld te worden.

Beton cire Nederland garantie: wij bieden het beste prijs/kwaliteitsproduct van Nederland. Geen gedoe achteraf!

Reactie schrijven

Commentaren: 0