Beton cire in de badkamer

IDEAAL ALS BADKAMER AFWERKING - WATERAFSTOTEND ÉN GEMAKKELIJK IN HET ONDERHOUD


Dé trend : een industriële badkamer afwerking

klaar voor een make over van uw badkamer met de meest moderne look van het moment? Beton cire is zeer geschikt voor het toepassen in de gehele badkamer doordat de beton cire waterdicht is, en hierdoor uitstekend geschikt voor een vochtige omgeving als de badkamer.

 

Waterdicht | ijzersterk | gemakkelijk te onderhouden

naast het feit dat beton cire waterdicht is, is deze mortel op basis van cement ook nog eens heel sterk. Hierdoor heeft heeft product weinig onderhoud nodig, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige uitstraling die het heeft voor uw badkamer !Beton cire over bestaande tegels ?


Laten zitten die tegels! Naast dat dit een hoop werk scheelt maakt dit ook de ondergrond extra stevig voordat u de beton cire hierover aanbrengt.

 

Tips :

  • Breng voorafgaand aan de beton cire de uitvlakmortel met gaas aan. Deze cementgebonden mortel zorgt voor een egale en sterke basis waarop u de beton cire kunt gaan aanbrengen.
  • Download onze handleiding! Hierin staat alles wat u moet weten voor de stapsgewijze toepassing van beton cire!

Vloerverwarming en beton cire gaan goed samen!


Hoe om te gaan met vloerverwarming?

  1. De vloerverwarming moet altijd het opstart protocol hebben doorlopen.
  2. Pas hierna dan altijd eerst onze flexibele uitvlakmortel met gaas toe voordat u start met het toepassen van de beton cire.

Tip :

zorg ervoor dat tijdens het toepassen van de beton cire de vloerverwarming uit staat en dat u deze als het klaar is rustig opstookt om scheurvorming te voorkomen.


beton cire douche

Elke badkamer is geschikt voor beton cire


Het technische verhaal - de meest geschikte ondergrond

Een stevige ondergrond waar niet of nauwelijks werking in zit is het beste  voor het aanbrengen van beton cire. Gips en water gaan niet fijn samen, waardoor het raadzaam om de douche niet in gips te laten stucen maar in een cementgebonden mortel ter voorbereiding op de beton cire. Dit raden wij altijd aan als de meest geschikte ondergrond voor beton cire.

 

Gipswand? Wij hebben de oplossing

Heeft u een gipswand in de douche? Wij leveren een uitvlakmortel waardoor u gewoon beton cire kunt toepassen.

 

Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is voor het toepassen van beton cire? Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact met ons op !

Dit kan op de volgende manieren:


beton cire badkamer budget

Welke beton cire producten zijn geschikt ?