Beton cire in de badkamer

IDEAAL ALS BADKAMER AFWERKING - WATERAFSTOTEND ÉN GEMAKKELIJK IN HET ONDERHOUD


beton cire douche
beton cire badkamer
betonlook badkamer


Een industriële badkamer afwerking


Is uw badkamer nu dan eindelijk toe aan die lang uitgestelde make-over en wilt u uw badkamer graag een stoere, industriële uitstraling geven?

 

Kies dan voor beton cire! Dit geeft uw badkamer een geheel andere uitstraling, stoer én fris.

 

Beton cire is een mortel op basis van cement en is hierdoor super sterk en kras vast. Door het aanbrengen van de PU coating als waterkerende laag over uw beton cire voorkomt u dat er water in het beton cire terecht komt waardoor er scheurvorming kan ontstaan. 


Beton cire over bestaande tegels ?


Heeft u tegels in uw badkamer en denkt u eraan om beton cire toe te passen? Laat de tegels dan vooral zitten! Dit scheelt u een hoop werk en dit maakt de ondergrond extra stevig voordat u de beton cire hierover aanbrengt.

 

Naast beton cire verkopen wij uitvlak mortels op cement basis in combinatie met vezeldoeken. Op deze manier kunt u uw tegelwand of vloer gemakkelijk strak en glad krijgen en heeft u een stevige en vooral egale basis voor het aanbrengen van uw beton cire. Deze topkwaliteit mortels zijn te vinden op onze pagina toebehoren.


Is mijn badkamer beton cire - proof ?


Een stevige ondergrond waar niet of nauwelijks werking in zit is uitermate geschikt voor het aanbrengen van beton cire. Hierbij is het zeer raadzaam om de douche niet in gips te laten stucen maar in een cementgebonden mortel ter voorbereiding op de beton cire. Dit raden wij altijd aan als de meest geschikte ondergrond voor beton cire.

 

Wilt u uw badkamer zelf voorzien van beton cire? Dan adviseren wij om een workshop beton cire bij ons te volgen. Tijdens de 2 uur durende workshop krijgt u zowel praktijk als theoretische informatie over beton cire en de toepassing van het product.

 

Wilt u zich aanmelden voor een workshop beton cire? Dat kan hier.


Vloerverwarming en beton cire


Beton cire over een vloer met vloerverwarming is zeker mogelijk! De vloerverwarming moet het opstart protocol hebben doorlopen. Pas dan altijd eerst onze flexibele mortel met gaas toe voordat u gaat starten met het verwerken van de beton cire.

 

Tip: zorg er wel voor dat tijdens de verwerking van de beton cire de vloerverwarming uit staat en dat u deze als het klaar is rustig opstookt om scheurvorming te voorkomen.Geschikte producten

ONZE BETON CIRE TOPPERS VOOR TOEPASSING IN DE BADKAMER


Beton cire kant en klaar (fijne afwerking)

vanaf €37,- per m2

Deze nummer 1 keuze bestaat uit 4 lagen beton cire en heeft een gladde finish laag afwerking. Direct klaar voor gebruik !


Beton cire mengbaar (fijne afwerking)

vanaf €32,50 per m2

Onze mengbare beton cire van topkwaliteit. Ook dit type beton cire heeft maar liefst 4 lagen voor een ongekende eindsterkte !


Beton cire mengbaar (grove afwerking)

vanaf €29,50 per m2

Uitermate geschikt voor gebruik op de badkamer vloer door de grove structuur en slijtvastheid van dit 3-laags beton cire pakket.