BETON CIRE NEDERLAND - CONTACT


Heeft u een vraag over onze producten of uw bestelling? Vul onderstaand contactformulier in en u krijgt z.s.m. reactie van ons.
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat dan uw gegevens en uw projectinformatie achter via ons offerte formulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


WAAR KUNT U ONS VINDEN?Onze showroom te Gouda is enkel op afspraak geopend. Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op via 0182-522555 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

 • Komt u met de auto?
  Indien u met de auto naar onze workshop/showroom ruimte komt is deze vanaf de snelweg - afslag Gouda - te bereiken via de Burgemeester Jamessingel (deze straat komt tevens langs Station Gouda. Aan het einde van deze straat gaat u naar links de Statensingel op. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf om de Willem de Zwijgersingel in te gaan. Aan het begin van deze straat, aan de rechterzijde op nummer 2b, bevindt zich onze workshop/showroom ruimte.

  U kunt uw auto - betaald - parkeren op de Willem de Zwijgersingel. Indien u gratis wilt parkeren dient u iets verder door te rijden op de Willem de Zwijgersingel tot aan de eerste t-splitsing. U kunt hier aan uw rechterzijde (het begin van de Jan van Beaumontstraat) evenals het verdere verloop van de Willem de Zwijgersingel gratis parkeren.
   
 • Komt u met de trein?
  Indien u met de trein naar onze workshop/showroom ruimte komt is deze vanaf het Station Gouda te voet binnen ca. 10 minuten te bereiken. Stap het station uit aan de Bloemendaal zijde en sla rechtsaf - u loopt nu langs het huis van de stad - tot u bij de Texaco bent aangekomen. Hier gaat u links de Statensingel in. Bij het eerste kruispunt steekt u over naar rechts de Willem de Zwijgersingel in. Onze workshop/showroom ruimte bevindt zich op ca. 100 meter lopen aan uw rechterhand, nummer 2b.

  Indien u de bus wenst te nemen vanaf Station Gouda stapt u uit aan de Centrum zijde. Aan uw linkerhand bevindt zich de bussen-standplaats waar u één van de vele bussen kunt pakken die de richting opgaat van onze workshop/showroom ruimte. Kijk op www.9292.nl voor de actuele bus-tijden.