Betonlook meubels

EEN FIJNE UITSTRALING DOOR BETON CIRE MEUBELS IN JE HUISBeton cire tafelblad, grijs 40% - Kant & Klaar - Beton cire Nederland
Beton cire tafelblad, grijs 40% - Kant & Klaar

Een robuust ogend, maar lichtgewicht betonnen tafelblad – met beton cire is het mogelijk! Met watervast multiplex maakt u een stabiele basis waarop u de beton cire kunt gaan aanbrengen. De randen van de tafel kunt u eveneens maken van watervast multiplex, let hierbij op dat u de aansluiting op het bovenblad in een verstek een 45 graden zaagt. Zo kunt u de beton cire over de kopse zijdes doorsmeren voor een extra strak eindresultaat.

 

Ideaal: uw eigen DIY project

Zelf aan de slag met beton cire op uw tafel, vensterbank of kast? Dat kan! Als u advies nodig heeft voor uw bestelling kunt u ons eenvoudig bereiken via WhatsApp, telefoon of e-mail. We horen graag van u.

 

Bestellen? 

Wij leveren de benodigdheden, waarmee u zelf aan de slag kunt en een tafelblad kunt smeren met beton cire. Het meest geschikte product hiervoor is onze beton cire kant & klaar.

Product

Wilt u meteen aan de slag? Dat kan! Via onderstaande knop komt u direct op het meest geschikte product voor meubels.

 

Workshop

Wilt u voor het aanbrengen liever eerst een workshop volgen? Verstandig!

Meld u zich aan via onderstaande knop voor één van onze interactieve workshops.

Advies

Heeft u liever eerst iemand van ons aan de lijn die u advies geeft over wat te doen? We zijn te bereiken via onderstaande telefoonnummers en staan u graag te woord.

  • WhatsApp/Tel: 06-46955408