Beton cire op de wand

CREËER IN EEN HANDOMDRAAI EEN INDUSTRIËLE WAND


Een industriële wand creëren in uw interieur is een perfecte keuze als u een frisse en stoere look aan uw ruimte wilt geven. 

 

Waterbestendig | krasvast | ijzersterk

Beton cire is een populaire toepassing door de vele goede eigenschappen van het product. Naast dat het gemakkelijk zelf aan te brengen is, is het product ook nog eens bestand tegen water en krassen, en is het ijzersterk.

 

De juiste ondergrond voor een goede basis

Een goede en geschikte ondergrond is heel belangrijk om een mooi en vooral mooi-blijvend eindresultaat te krijgen. De ondergrond moet vormvast, vlak en stof- en vetvrij zijn voordat uw start. Benieuwd naar de geschikte ondergronden voor beton cire? Check ze hier.

 

Staat uw ondergrond er niet tussen of twijfelt u over de juiste verwerking? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van passend advies kunnen voorzien.

 

Ruime kleurkeuze

Uiteraard is grijs een veel-gekozen kleur, deze hebben wij in 4 varianten! Maar ook groen, beige, bruin, zwart en wit zijn populair! U kunt de kleur kiezen die het beste bij uw interieur past. Vanuit onze 16 standaardkleuren of RAL- of NCS kleuren wordt het altijd zoals u het wilt! Van al onze 16 standaardkleuren hebben we ook samples beschikbaar welke u in onze webshop kunt bestellen. Zo kunt u gemakkelijk thuis een kleurkeuze maken.

 

Wat zit er in mijn pakket?

Als u het beton cire wandpakket bij ons besteld dan krijgt u het volgende:

  • Beton cire primer - voor een goede hechting aan de ondergrond
  • Basis uitvlakmortel met gaas - dit is de basislaag van het wandpakket voor een egale basis van de beton cire.
  • Beton cire finishlaag met kleurpigment naar keuze.
  • Presealer als hechtlaag van de coating
  • 2 componenten PU coating voor een waterdicht eindresultaat.

Instructievideo

Bekijk onderstaande instructievideo voor een duidelijke uitleg van alle stappen die u moet doorlopen om van uw wand een beton cire wand te maken!

 

Heeft u vragen naar aanleiding van de tutorial? Stel deze ons dan gerust via e-mail of Whatsapp.

Ons bewezen voordeel

Met de beton cire van Beton Cire Nederland kiest u voor een bewezen en gegarandeerd waterdicht product. We kopen al onze producten in bij 1 leverancier waardoor deze goed op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn al onze pakketten compleet van primer tot en met coating waardoor u niet voor (dure) verrassingen komt te staan.

 

Daarnaast verkopen we enkel kant-en-klare beton cire voor een gemakkelijke verwerking. In combinatie met onze handleidingen en instructievideo's wordt ook uw beton cire klus een succes!


Product

Wilt u meteen aan de slag? Dat kan! Via onderstaande knop komt u direct op het meest geschikte product voor de wand.

 

Workshop

Wilt u voor het aanbrengen liever eerst een workshop volgen? Verstandig!

Meld u zich aan via onderstaande knop voor één van onze interactieve workshops.

Advies

Heeft u liever eerst iemand van ons aan de lijn die u advies geeft over wat te doen? We staan u graag te woord! Het beste is als u ons belt of appt via onderstaande nummers!

  • WhatsApp/Tel: 06-46955408