Offerte


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Vul uw gegevens in en de informatie van uw project en wij nemen z.s.m. contact met u op om een goede offerte uit te kunnen brengen.

 

Wij hebben een ruim assortiment in beton cire producten. U kunt uw keuze maken aan de hand van de toepassing, de afwerking en uiteraard de kleur. Via onze beton cire prijzen pagina kunt u snel de prijzen onder elkaar zien van onze top totaalsystemen. Zo heeft u snel een idee wat de kosten zullen zijn voor uw project.

 

Wij leveren enkel totaalsystemen dus vanaf de basislaag (primer) tot aan de waterkerende afwerklaag (PU coating) zit alles bij ons in het pakket!

Heeft u beton cire gereedschap of uitvlakmortel nodig voor de klus? Ook dat leveren wij. Met de uitgebreide handleiding die u bij uw bestelling krijgt kunt u direct aan de slag!

 

Twijfelt u om uw klus eventueel zelf uit te voeren? Dan kunt u altijd voor een mooie prijs van €50,- per persoon een beton cire workshop volgen. Tijdens de workshop beton cire krijgt u informatie over het product en krijgt u de mogelijkheid om hier zelf mee te smeren. Zo krijgt u de vaardigheid van het smeren in de vingers en kunt u met een gerust hart de beton cire klus zelf aanpakken. Ook kunt u al uw inhoudelijke vragen tijdens deze workshop stellen, maar zeker ook tijdens dat u thuis aan het smeren bent. Wij voorzien u graag van passend advies zodat u meer dan tevreden zult zijn over het prachtige eindresultaat!

 

Indien u na het volgen van een workshop beton cire minimaal 20 m2 beton cire bij ons afneemt krijgt u de workshop kosten van één persoon als korting op uw bestelling. Zo heeft u dus een gratis workshop beton cire gevolgd!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.