Beton cire - tafels
Een industriële eye-catcher


Heeft u genoeg van uw saaie eettafel en wilt u eens wat anders? Kies dan voor een prachtige beton cire tafel! De combinatie van beton cire met onze stoere stalen onderstellen geeft uw interieur een hele andere uitstraling!

 

De beton cire tafels zijn leverbaar in één van onze 40 standaardkleuren, zo kunt u uw tafel precies afstemmen op uw interieur!


Afmetingen en levertijd


Onze tafels hebben de volgende standaard afmetingen:

  • Lengte: 180 / 200 / 220 / 240 cm.
  • Breedte: 100 / 90 cm.
  • Dikte: 5 cm.
Wilt u een andere maat tafel dat onze standaard maatvoering? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch (tel. 0182-522555), via WhatsApp (tel. 06-46955408) of via info@betoncirenederland.nl
Dan maken wij voor u een offerte voor een beton cire tafel op maat!
Wij produceren alle beton cire tafelbladen op bestelling. De levertijd is 6 tot 8 weken nadat de bestelling bij ons is geplaatst.

Zeer gemakkelijk te onderhouden


Onze beton cire tafels zijn standaard afgewerkt met onze hoge kwaliteit PU coating wat de tafel zeer gemakkelijk in het onderhoud maakt. U kunt de tafel afnemen met een vochtige doek of schoonmaken met alles reiniger.

 

Let erop dat etens- en drinkresten zoals bijvoorbeeld fruit of wijnkringen niet langer dan 16 uur op de tafel blijven liggen. Zo voorkomt u dat de zuren uit deze resten inbijten in de PU coating.


Welke poot kiest u?


Het onderstel is uiteraard minstens zo belangrijk als het beton cire tafelblad! Al onze tafelpoten zijn van zwart gepoedercoat staal. Op aanvraag is ook een wit of onbehandelde stalen poot mogelijk.

 

Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tafelpoten:

  • X-poot
  • U-poot
  • Split poot
  • Frame poot (breedte tafel minimaal 100 cm.)


Beton cire tafel x poot

Beton cire tafel met

X-poot

SALE ! VANAF €569,-Beton cire tafel met

U-poot

VANAF €599,-Beton cire tafel met

Split poot

VANAF €629,-


Betoncire tafel frame

Beton cire tafel met

Frame poot

VANAF €599,-