BETON CIRE - PRIJZEN


Om een inzicht te krijgen in de kosten voor het aanschaffen van beton cire hebben wij hieronder voor u de verschillende producten en de hierbij behorende prijzen uiteen gezet. Indien u interesse heeft in een bepaald product kunt u via de meer informatie knop naar de betreffende productpagina gaan om vervolgens over te gaan tot de aankoop van dit product. Indien u beton cire zelf wilt aanbrengen raden wij aan om u aan te melden voor een beton cire workshop waarin u informatie over het product krijgt en hiermee leert te smeren. Onderaan deze pagina staat meer informatie over de kosten van de workshop en hoe u een gratis workshop kunt volgen.

 

Wilt u het product laten aanbrengen? Dan kunt hiervoor ons offerte formulier invullen waarin u enkele persoonlijke- en project gegevens achter dient te laten zodat wij voor u een scherpe en gedetailleerde offerte kunnen opstellen. Wij kunnen u in contact brengen met één van onze verwerkers welke het project voor u kan uitvoeren.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0182-522555 of laat uw gegevens achter via ons contact formulier.


BETON CIRE - KANT & KLAAR

Het beton cire kant & klaar totaalsysteem is leverbaar als standaard en finish fijn. Het verschil tussen beiden is dat de standaard een grove afwerklaag beton cire heeft en de finish fijn een extra fijne/gladde beton cire afwerklaag. U bepaald dus zelf hoe uw wand, aanrecht of badkamer eruit gaat zien! Het zelf smeren van beton cire is nog nooit zo makkelijk geweest. Indien u een bestelling bij ons plaatst van beton cire kant & klaar mengen wij de beton cire op kleur voor u. Geen gedoe met het mengen van componenten en afwegen hiervan. Alles is al voor u gedaan! Leverbaar in onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met een oppervlakte van 5 m2. Heeft u 10, 15 of 30 m2 beton cire kant en klaar nodig? Dan kunt u bij het bestellen aangeven hoeveel keer u het pakket van 5 m2 wilt bestellen:

  • 5 m2 Beton cire - kant en klaar totaalpakket voor €185,- (€37,- per m2)
beton cire wand


BETON CIRE - STANDAARD

Totaalsysteem van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Geschikt voor toepassing in uw badkamer, op uw vloer, aanrechtblad en wand. Gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden. Leverbaar in één van onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m2 kunt u 2 x het pakket van 5 m2 bestellen):

  • 5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €147,50 (€29,50 per m2)
  • 3,5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €110,25 (€31,50 per m2)
beton cire vloer


BETON CIRE - FINISH FIJN

Totaalsysteem van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Voorzien van een extra gladde (fijne) afwerklaag voor een super glad en strak eindresultaat. Dit type beton cire is prima zelf aan te brengen op uw wand, aanrechtblad of in uw badkamer en makkelijk in het onderhoud. U kunt bij het bestellen van ons beton cire finish fijn pakket kiezen uit onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw smaak en interieur-stijl.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m2 kunt u 2 x het pakket van 5 m2 bestellen):

  • 5 m2 Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €162,50 (€32,50 per m2)
  • 3,5 m2 Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €120,75 (€34,50 per m2)
beton cire aanrecht


BETON CIRE WORKSHOP

Wilt u meer informatie over het product voordat u begint met het verwerken van beton cire of wilt u weten hoe u dit dient te smeren? Dan is wellicht het volgen van een workshop beton cire iets voor u! Tijdens deze workshop kunt u al uw praktische en project gerichte vragen aan onze workshop begeleider stellen en krijgt u de kans om te oefenen met het aanbrengen van beton cire. Een goede voorbereiding voor het uitvoeren van uw klus!

 

De kosten voor de workshop bedragen €50,- per persoon en dienen voorafgaand aan de workshop te worden overhandigd. Maar er is een mogelijkheid om deze kosten terug te krijgen indien u na het volgen van de workshop beton cire 20 m2 afneemt. In dit geval krijgt u de workshop kosten van één persoon als korting op uw bestelling en heeft u dus een gratis workshop beton cire gevolgd!