Prijzen

VAN ONZE BETON CIRE PAKKETTEN


beton cire trap
beton cire wand
beton cire aanrecht


Beton cire - kant & klaar

VANAF €37,- PER m²


Het beton cire kant & klaar totaalpakket is leverbaar als finish fijn. Dit wil zeggen dat het product een extra gladde (fijne) afwerklaag heeft. Ideaal voor het onderhoud en zeer gemakkelijk aan te brengen.

 

Het zelf smeren van beton cire is nog nooit zo makkelijk geweest. Indien u een bestelling bij ons plaatst van beton cire kant & klaar krijgt u een voorgemengde kleurloze pasta. Meng hier enkel de reeds afgewogen kleurstof aan toe en u kunt aan de slag!

 

Geen gedoe met het mengen van de beton cire poeder en water en het afwegen hiervan. Alles is al voor u gedaan! Leverbaar in onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met een oppervlakte van 5 m². Heeft u 10, 15 of 30 m² beton cire kant en klaar nodig? Dan kunt u bij het bestellen aangeven hoeveel keer u het pakket van 5 m² wilt bestellen:

 • 5 m2 Beton cire - kant en klaar totaalpakket voor €185,-
  (€37,- per m²)

Beton cire - standaard

VANAF €29,50 PER m²


Totaalpakket van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Uitermate geschikt voor toepassing op uw vloer. Dit pakket bevat 3 lagen beton cire die zorgen voor een perfecte eindsterkte van uw beton cire vloer. De opbouw van dit totaalpakket zorgt ook voor een goede slijtvastheid en grofheid van het product zodat u zo lang mogelijk van uw vloer kunt genieten !

 

Gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden. Leverbaar in één van onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m² kunt u 2 keer het pakket van 5  bestellen):

 • 5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €147,50
  (€29,50 per m²)
 • 3,5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €110,25
  (€31,50 per m²)

Beton cire - finish fijn

VANAF €32,50 PER m²


Totaalpakket van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Voorzien van een extra gladde (fijne) afwerklaag voor een super glad en strak eindresultaat. Dit type beton cire is prima zelf aan te brengen op uw wand, aanrechtblad of in uw badkamer en makkelijk in het onderhoud. Onze nummer één voor toepassing in uw badkamer op of uw aanrecht!

 

U kunt bij het bestellen van ons beton cire finish fijn pakket kiezen uit onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw smaak en interieur-stijl.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10  kunt u 2 keer het pakket van 5  bestellen):

 • 5 m2 Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €162,50
  (€32,50 per )
 • 3,5  Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €120,75
  (€34,50 per )

 

 


Beton cire - budget

VANAF €18,- PER m²


Door de vraag vanuit onze klanten voor een meer voordelige beton cire enkel en alleen geschikt voor decoratief gebruik (dus geen waterkerende afwerklaag) leveren we sinds kort ook een beton cire - budget pakket. Een zéér voordelig beton cire pakket ideaal voor decoratief gebruik op bijvoorbeeld een wand of een meubel.

 

Leverbaar in één van onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze. Onze grijstinten hebben wij doorgaans op voorraad dus kunnen wij binnen de gestelde levertijd uitleveren. Indien u kiest voor een kleur anders dan kleurnummer 2 t/m 5 dienen wij deze te bestellen.

 

Beton cire - budget is leverbaar in hoeveelheden van 5 m². Heeft u een veelvoud de hoeveelheid nodig, zoals bijvoorbeeld 10 m² of 25 m² ? Geef dan aan hoeveel keer u het pakket van 5 m² wilt bestellen.

 • 5 m2 Beton cire - budget totaalpakket voor €90,-
  (€18,- per m²)