Beton cire - prijzen


IN VERBAND MET DE ZOMERSLUITING VAN DE FABRIEK GELDT VOOR ALLE BESTELLINGEN - ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

 

DAARNAAST ZIJN WIJ DE GEHELE MAAND AUGUSTUS ENKEL VIA E-MAIL BEREIKBAAR


Om een inzicht te krijgen in de kosten voor het aanschaffen van beton cire hebben wij hieronder voor u de verschillende producten en de hierbij behorende prijzen uiteen gezet. Indien u interesse heeft in een bepaald product kunt u via de meer informatie knop naar de betreffende productpagina gaan om vervolgens over te gaan tot de aankoop van dit product. Indien u beton cire zelf wilt aanbrengen raden wij aan om u aan te melden voor een beton cire workshop waarin u informatie over het product krijgt en hiermee leert te smeren. Onderaan deze pagina staat meer informatie over de kosten van de workshop en hoe u een gratis workshop kunt volgen.

 

Wilt u het product laten aanbrengen? Dan kunt hiervoor ons offerte formulier invullen waarin u enkele persoonlijke- en project gegevens achter dient te laten zodat wij voor u een scherpe en gedetailleerde offerte kunnen opstellen. Wij kunnen u in contact brengen met één van onze verwerkers welke het project voor u kan uitvoeren.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0182-522555 of laat uw gegevens achter via ons contact formulier.


BETON CIRE - STANDAARD

Totaalsysteem van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Geschikt voor toepassing in uw badkamer, op uw vloer, aanrechtblad en wand. Gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden. Leverbaar in één van onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m2 kunt u 2 x het pakket van 5 m2 bestellen):

  • 5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €147,50 (€29,50 per m2)
  • 3,5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €110,25 (€31,50 per m2)
beton cire vloer


BETON CIRE - FINISH FIJN

Totaalsysteem van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Voorzien van een extra gladde (fijne) afwerklaag voor een super glad en strak eindresultaat. Dit type beton cire is prima zelf aan te brengen op uw wand, vloer, aanrechtblad of in uw badkamer en makkelijk in het onderhoud. U kunt bij het bestellen van ons beton cire finish fijn pakket kiezen uit onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw smaak en interieur-stijl.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m2 kunt u 2 x het pakket van 5 m2 bestellen):

  • 5 m2 Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €162,50 (€32,50 per m2)
  • 3,5 m2 Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €120,75 (€34,50 per m2)
beton cire aanrecht


BETON CIRE - DECORATIEF

Het beton cire decoratief systeem is een systeem anders dan ons beton cire standaard en beton cire finish fijn totaalsysteem. Het is namelijk enkel voor decoratief gebruik aangezien het niet wordt geleverd met een waterdichte PU coating afwerklaag. Wij raden dus af om deze beton cire toe te passen tegen een wand waar veel vuil of water tegenaan kan komen, aangezien het beton cire niet voldoende is beschermd hiertegen. Voor decoratief gebruik uitermate geschikt, en hierdoor zeer gunstig in prijs! Leverbaar in onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m2 kunt u 2 x het pakket van 5 m2 bestellen):

  • 5 m2 Beton cire - decoratief pakket voor €112,50 (€22,50 per m2)
  • 3,5 m2 Beton cire - decoratief pakket voor €85,75 (€24,50 per m2)
beton cire wand


BETON CIRE WORKSHOP

Wilt u meer informatie over het product voordat u begint met het verwerken van beton cire of wilt u weten hoe u dit dient te smeren? Dan is wellicht het volgen van een workshop beton cire iets voor u! Tijdens deze workshop kunt u al uw praktische en project gerichte vragen aan onze workshop begeleider stellen en krijgt u de kans om te oefenen met het aanbrengen van beton cire. Een goede voorbereiding voor het uitvoeren van uw klus!

 

De kosten voor de workshop bedragen €50,- per persoon en dienen voorafgaand aan de workshop te worden overhandigd. Maar er is een mogelijkheid om deze kosten terug te krijgen indien u na het volgen van de workshop beton cire 20 m2 afneemt. In dit geval krijgt u de workshop kosten van één persoon als korting op uw bestelling en heeft u dus een gratis workshop beton cire gevolgd!


Beton Ciré Nederland, Willem de Zwijgersingel 2b, Gouda

Tel: 0182-522555 ( bezoek showroom alleen op afspraak )

Wij bezorgen door heel Nederland binnen 8-10 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. Veilig vooraf betalen met IDEAL en creditcard of contant bij het afhalen van uw bestelling in onze showroom ruimte in Gouda.