Prijzen

VAN ONZE BETON CIRE PAKKETTEN


Beton cire - kant & klaar

vanaf €37 per m²


Het beton cire kant & klaar totaalpakket is leverbaar als finish fijn. Dit wil zeggen dat het product een extra gladde (fijne) afwerklaag heeft. Ideaal voor het onderhoud en zeer gemakkelijk aan te brengen.

 

Het zelf smeren van beton cire is nog nooit zo makkelijk geweest. Indien u een bestelling bij ons plaatst van beton cire kant & klaar krijgt u een voorgemengde kleurloze pasta. Meng hier enkel de reeds afgewogen kleurstof aan toe en u kunt aan de slag!

 

Geen gedoe met het mengen van de beton cire poeder en water en het afwegen hiervan. Alles is al voor u gedaan! Leverbaar in onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met een oppervlakte van 5 m². Heeft u 10, 15 of 30 m² beton cire kant en klaar nodig? Dan kunt u bij het bestellen aangeven hoeveel keer u het pakket van 5 m² wilt bestellen:

 • 5 m2 Beton cire - kant en klaar totaalpakket voor €185,-
  (€37,- per m²)

Beton cire - standaard

vanaf €29,50 per 


Totaalpakket van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Perfect geschikt voor toepassing op uw vloer door de grove structuur van de beton cire. Hiernaast is het ook toe te passen in uw badkamer, op uw aanrechtblad en wand.

 

Gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden. Leverbaar in één van onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10 m² kunt u 2 keer het pakket van 5  bestellen):

 • 5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €147,50
  (€29,50 per m²)
 • 3,5 m2 Beton cire - standaard totaalpakket voor €110,25
  (€31,50 per m²)


Beton cire - finish fijn

vanaf €32,50 per 


Totaalpakket van primer tot waterdichte (matte) PU coating. Voorzien van een extra gladde (fijne) afwerklaag voor een super glad en strak eindresultaat. Dit type beton cire is prima zelf aan te brengen op uw wand, aanrechtblad of in uw badkamer en makkelijk in het onderhoud. Onze nummer één voor toepassing in uw badkamer op of uw aanrecht!

 

U kunt bij het bestellen van ons beton cire finish fijn pakket kiezen uit onze 40 standaard kleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw smaak en interieur-stijl.

 

Voor dit pakket werken we met de volgende hoeveelheden en prijzen (bijvoorbeeld: voor 10  kunt u 2 keer het pakket van 5  bestellen):

 • 5 m2 Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €162,50
  (€32,50 per )
 • 3,5  Beton cire - finish fijn totaalpakket voor €120,75
  (€34,50 per )

 

 


Beton cire - budget

vanaf €18,- per 


Door de vraag vanuit onze klanten voor een meer voordelige beton cire enkel en alleen geschikt voor decoratief gebruik (dus geen waterkerende afwerklaag) leveren we sinds kort ook een beton cire - budget pakket. Een zéér voordelig beton cire pakket ideaal voor decoratief gebruik op bijvoorbeeld een wand of een meubel.

 

Leverbaar in één van onze 40 standaardkleuren of een RAL- of NCS kleur naar keuze. Onze grijstinten hebben wij doorgaans op voorraad dus kunnen wij binnen de gestelde levertijd uitleveren. Indien u kiest voor een kleur anders dan kleurnummer 2 t/m 5 dienen wij deze te bestellen.

 

Beton cire - budget is leverbaar in hoeveelheden van 5 m². Heeft u een veelvoud de hoeveelheid nodig, zoals bijvoorbeeld 10 m² of 25 m² ? Geef dan aan hoeveel keer u het pakket van 5 m² wilt bestellen.

 • 5 m2 Beton cire - budget totaalpakket voor €90,-
  (€18,- per m²)


beton cire trap
beton cire wand
beton cire aanrecht


Iedereen kan beton cire aanbrengen


Indien u beton cire zelf wilt aanbrengen raden wij aan om u aan te melden voor een beton cire workshop waarin u alle informatie over het product krijgt en hiermee leert te smeren.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat u na het volgen van onze workshop beton cire zelf kunt aanbrengen! Tijdens deze 2 uur durende workshop leert u de theorie en kunt u meteen aan de slag met het aanbrengen van beton cire in onze oefenruimte! Daarnaast kunt u al uw praktische en project gerichte vragen aan onze expert stellen! De perfecte voorbereiding voor uw klus!


Gratis workshop beton cire volgen?


De kosten voor de workshop bedragen €50,- per persoon. Indien u na het volgen van de workshop een minimale hoeveelheid van 20  beton cire afneemt, dan krijgt u de workshop kosten van 1 persoon als korting op uw bestelling! Zo is de workshop voor u dus geheel gratis geweest.Neem contact met ons op


Heeft u aanvullende vragen over het product of de toepassing die u voor ogen heeft? Neem dan contact met ons op via:

 • Telefoon: 0182-522555
 • WhatsApp: 06-46955408
 • E-mail: info@betoncirenederland.nl
 • of laat uw gegevens achter via ons contactformulier

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom voor het bekijken van de kleuren of het verkrijgen van aanvullende info? Onze showroom is op afspraak geopend, het adres is: Middelblok 134 a-d te Gouderak.