Beton cire in de badkamer

IDEAAL ALS BADKAMER AFWERKING - WATERAFSTOTEND ÉN GEMAKKELIJK IN HET ONDERHOUDDé trend : een industriële badkamer afwerking

klaar voor een make over van uw badkamer met de meest moderne look van het moment? Beton cire is zeer geschikt voor het toepassen in de gehele badkamer doordat de beton cire waterdicht is, en hierdoor uitstekend geschikt voor een vochtige omgeving als de badkamer.

 

Waterdicht | ijzersterk | gemakkelijk te onderhouden

naast het feit dat beton cire waterdicht is, is deze mortel op basis van cement ook nog eens heel sterk. Hierdoor heeft heeft product weinig onderhoud nodig, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige uitstraling die het heeft voor uw badkamer !


Beton cire project in de badkamer #1

Oppervlakte: 35m2 | product: beton cire kant & klaar | kleur: Grijs 40%

Beton cire badkamer, wastafel
Beton cire badkamer, wastafel
Betonstuc badkamer beton cire nederland kleuren
Beton cire badkamer, toilet
Beton cire Nederland grijs badkamer betonlook
Beton cire badkamer, bad


Veelgestelde vragen.

Is mijn badkamer echt waterdicht te krijgen?

Geregeld krijgen wij de vraag: "krijg ik mijn vloer, wand, etc. nou echt wel helemaal waterdicht?" 

 

Als je de juiste producten gebruikt wel! Wij raden aan om voordat uw project start bij ons een workshop te volgen. Hier krijg je het advies over de juiste producten, de specifieke handelingen bij bijzondere situaties, en leer je met het product werken!

 

Wij raden in ieder geval aan: 1. gebruik kimband, 2. gebruik een goede waterdichte mortel voor de juiste ondergrond (deze hebben wij) , 3. snijd inwendige hoeken in met je spaan,  4. gebruik de juiste beton cire, 5. laat je bij twijfel adviseren! Gebruik onze workshop hiervoor, of neem contact met ons op.

Beton cire toepassen over tegels

Dat kan! Naast dat dit een hoop werk scheelt maakt dit ook de ondergrond extra stevig voordat u de beton cire hierover aanbrengt. 

 

Tips :

  • Breng voorafgaand aan de beton cire de uitvlakmortel met gaas aan. Deze cementgebonden mortel zorgt voor een egale en sterke basis waarop u de beton cire kunt gaan aanbrengen.
  • Download onze handleiding - via de link hierboven. Hierin staat alles wat u moet weten voor de stapsgewijze toepassing van beton cire!

Vloerverwarming in de badkamer

Beton cire kan toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Zorg voor de volgende voorbereiding voor u beton cire toepast!

  1. De vloerverwarming moet altijd het opstart protocol hebben doorlopen.
  2. Pas hierna dan altijd eerst onze flexibele uitvlakmortel met gaas toe voordat u start met het toepassen van de beton cire.

Tip :

zorg ervoor dat tijdens het toepassen van de beton cire de vloerverwarming uit staat en dat u deze als het klaar is rustig opstookt om scheurvorming te voorkomen.Beton cire project in de badkamer #2

Product: beton cire - FYN. KANT & KLAAR | kleur: Perla

Beton cire in de badkamer met toilet grijs
Beton cire in de badkamer met toilet
Beton cire Nederland badkamer betonlook
Beton cire in de badkamer, DIY project
Beton cire in de badkamer beton cire Nederland
Beton cire in de badkamer


Elke badkamer is geschikt voor beton cire


Het technische verhaal - de meest geschikte ondergrond

Een stevige ondergrond waar niet of nauwelijks werking in zit is het beste  voor het aanbrengen van beton cire. Gips en water gaan niet fijn samen, waardoor het raadzaam om de douche niet in gips te laten stucen maar in een cementgebonden mortel ter voorbereiding op de beton cire. Dit raden wij altijd aan als de meest geschikte ondergrond voor beton cire.

 

Gipswand? Wij hebben de oplossing

Heeft u een gipswand in de douche? Wij leveren een uitvlakmortel met gaas waardoor u gewoon beton cire kunt toepassen.

 

Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is voor het toepassen van beton cire? Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact met ons op !

Dit kan op de volgende manieren:


beton cire badkamer budget