Wat is beton cire ?


Geef uw woning een industrieel interieur


U heeft het vast wel eens voorbij zien komen in een klusprogramma op tv of terwijl u door een woon- of interieur magazine aan het bladeren was; beton cire. Een industriële betonstuc met een stoere en tegelijk frisse uitstraling van gestort beton. Het is dé trend van het moment.

 

Beton cire betekent vanuit het Frans vertaald gewaxt / gewreven beton en is een stucmortel op basis van cement. De cement zorgt ervoor dat de eindsterkte van het product keihard is.

 

En dat voor een materiaal wat – na verwerking – maar een totale dikte heeft van enkele (2-3) millimeters!


Toepassingen


De toepassingen van beton cire zijn eindeloos. Van aanrecht tot vloer, van toilet tot badkamer, alles is mogelijk! Belangrijk is dat de ondergrond waar u de beton cire op aanbrengt, stabiel is. De ondergrond is heel belangrijk voor beton cire. Dit bepaald de uiteindelijke uitstraling van uw project en de eindsterkte van uw product.

 

U kunt de beton cire gemakkelijk middels een spaan aanbrengen en u bepaald zelf hoe het eindresultaat zal zijn. Wilt u een egaal, strakke uitstraling? Dan maakt u lange slagen zodat de beton cire zich netjes over het oppervlak verdeeld. Of kiest u liever voor een ‘drukkere’ look? Dan kunt u ervoor kiezen om net iets kleinere slagen te maken met uw spaan wat ervoor zal zorgen dat het eindresultaat wat meer op robuust, gestort beton zal gaan lijken.


Wilt u beton cire bestellen ?


Een bestelling kunt u gemakkelijk doen via onze website. U kunt de verschillende types beton cire bekijken via onze productpagina, afhankelijk van de toepassing en de uitstraling. Indien u een keuze hierin heeft gemaakt kunt u een kleur kiezen en de oppervlakte welke voor u van toepassing is.

 

Als u uw bestelling heeft bevestigd komt deze direct bij ons binnen. Indien uw bestelling is verzonden krijgt u hiervan een bevestigingsmail en het pakket zal binnen enkele dagen bij u worden afgeleverd.

 

De kosten voor beton cire zijn geheel afhankelijk van het type beton cire wat u kiest. Zo leveren wij een pakket voor €18,- per speciaal voor decoratief gebruik maar ook een kant en klaar totaalpakket voor €37,- per . Ons kant & klare systeem is een beton cire pasta waar u enkel nog de gekozen kleur doorheen hoeft te mengen. Indien u van gemak bent dan is dit wellicht het pakket voor u!


Keuze uit 40 beton cire kleuren


Beton cire kleuren
Onze 40 standaard beton cire kleuren

Onze beton cire is leverbaar in 40 standaard kleuren, uiteraard geheel afhankelijk van uw smaak en interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor een grijstint om het gevoel van echt authentiek beton te verkrijgen? Dan hebben wij hierin keuzes van een lichte grijstint tot een donkere, antraciet grijstint. Ook als u een zand of taupe kleur wilt of een pastel tint groen, blauw, geel of rood kiest is hierin voldoende keuze.


Waarom kiezen voor Beton Cire Nederland ?


Beton Cire Nederland levert - in tegenstelling tot diverse andere leveranciers – enkel totaalpakketten. Van ons krijgt u dus het gehele pakket, u hoeft geen nabestelling te doen of losse producten uitzoeken.

 

Van de basislaag – de primer – tot en met de waterdichte afwerklaag – de PU coating – alles zit in het door u aangeschafte totaalpakket!

 

Bestelt u beton cire bij Beton Cire Nederland, dan krijgt u van ons bij uw bestelling een uitgebreid stappenplan meegeleverd. Hierin leest u per stap de juiste mengverhoudingen, handelingen en de droogtijden om ervoor te zorgen dat u na het voltooien van de laatste stap het gewenste eindresultaat zult bereiken!

 

Indien u tijdens uw project vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch (tel. 0182-522555), via WhatsApp (tel. 06-46955408) of via info@betoncirenederland.nl


Al meer dan 2000 tevreden klanten


Beton cire buitenkeuken
Beton cire als blad van uw buiten-BBQ? Het kan!

Beton Cire Nederland is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in beton cire. Wij verkopen niet alleen beton cire, maar geven ook workshops beton cire voor de echte doe-het-zelver.

 

Benieuwd naar onze reeds afgeronde projecten of foto's die wij hebben ontvangen van onze verwerkers én van klanten die een workshop bij ons hebben gevolgd? Bekijk een greep uit onze projecten, van badkamerwand tot aanrechtblad in onze fotogalerij.


Workshop beton cire


Naast het leveren van beton cire organiseren wij ook ca. 2 keer per maand een workshop beton cire. De variëteit van personen die een workshop beton cire bij ons volgen is enorm. Van professionele klusser tot startende doe-het-zelver.

 

Heeft u technische of project gerelateerde vragen? Stel deze tijdens deze workshop dan gerust! Zo kunt u met de juiste kennis en antwoorden van start met uw beton cire project.

 

Volgt u een workshop én besteld u hierna minimaal 20 m2 beton cire? Dan krijgt u de kosten van de workshop (van 1 persoon) van ons terug als korting op uw bestelling. Op deze manier is het volgen van de workshop voor u dus geheel gratis!

 

U kunt zich hier aanmelden voor een workshop beton cire voor slechts €50,- per persoon. We hebben 5-7 plaatsen per datum beschikbaar dus wees er snel bij!


Het juiste gereedschap voor uw klus


Naast het product beton cire leveren wij ook het juiste gereedschap om de beton cire aan te kunnen brengen. Denk hierbij aan flexibele spanen maar ook aan uitvlak mortels voor een goede voorbereiding van uw ondergrond, alles voor een goede verwerking van de beton cire. Deze producten zijn te vinden bij onze toebehoren pagina.